Sunscreens

Kanguro - Agordo

« All projects

Agordo

In the splendid setting of the Dolomites, the new Kanguro shopping center stands, an investment strongly desired by the property for the municipality of Agordo, which is part of the recovery plan of the former Alpine barracks.
The over 500m2 of Novowood wpc wall cladding in Premium finish and the others high level materials represent the care in choosing technologically advanced materials for an avant-garde commercial centre. The Novowood Louvers staves installed with the Special system has made it possible to achieve an aesthetic result fully integrated into the context, while also reducing maintenance costs and optimizing installation times thanks to CNC machining.

 
Invalid data map!

Your quotation

Quotation empty
View our products
Cookie's Policy