Pavimenti

Don Palla Center

« All projects

piazza brembana

The new sensory garden, made of Novowood composite wood, is characterized by open and protected spaces reserved for around 20 guests of the Alzballer center of the Don Palla Foundation.

A place immersed in the luxuriant nature of the Val Brembana, presented by wooden structures, Elite series composite wood walkways and Infinity 60 sunbreakers used to plug the perimeter fence.

A space aimed at recreating a sense of freedom and comfort, therapeutic and innovative with sustainable materials integrated into the surrounding space.

The covered walkway with technical wood decking in longer over than 70 meter and link the centre to the Sensory garden in an open space, which offers an evocative view of the valley.

Your quotation

Quotation empty
View our products
Cookie's Policy